Veldrejet

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Veldrejet

     2

Jeg var begejstret for Anna Bogdanovas første bog Skyhøj Forbrænding. Jeg er ikke mindre begejstret for Annas anden bog Veldrejet.

Anna Bogdanova mestrer noget, som meget få danske fitness og træningseksperter kan. Hun kender til nerve- og hormonsystemets indvirkning på de kropslige balancer og tilrettelægger derfor de anbefalede øvelser på en sådan måde, at kroppen stimuleres uden at udtrættes. Det er præcis, målrettet og opbyggende træning og yderst gavnlige øvelser, som alle, uanset konsitution, størrelse eller historik kan få det bedre af at følge.

Voldsomme krav er lagt på hylden og erstattet af rummelighed, forståelse og stor viden. Ikke mindst overfor de krav, som mange kvinder er stillet overfor i dag – eller stiller sig selv. Anna Bogdanova ved, hvad det gør ved kroppens balancer, og hvad der skal til for at ændre på det.

Der tages også i Veldrejet udgangspunkt i de fem typer, og der er skræddersyede råd, optimale øvelser og passende madforslag til hver eneste af os. En god bog, der netop tilbyder den hjælpende hånd til optimal træning, som mange af os mangler.

Du kan købe bogen HER
Du kan læse min omtale af Skyhøj Forbrænding HER
Du kan finde Anna Bogdavonas geniale tips til vagus stimulerende øvelser HER

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.