Kvinde – styrk din krop

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Kvinde - styrk din krop er e-bogen til dig, der oensker at leve sundt

     8
kvinde - styrk din krop

Kvinde – styrk din krop er e-bogen til dig, der ønsker at leve sundt – uden for meget besvær og uden at give afkald på de gode ting i livet.

Bogen indeholder enkle leveråd om mad og træning, hvor den sunde fornuft og uvildigheden går hånd i hånd med livsglæde, erfaring og videnskab. Det er enkle men effektive råd, der er lette at føre ud i livet.

Bogen er på 97 sider og bugner af lækre sunde opskrifter til dagens måltider, to trænings-programmer af Birgitte Nymann, og ikke mindst kort og præcis information om naturlig optimering af kvinders hormonelle balancer, knoglesundhed og bevarelse af en smuk hud livet igennem.

Få e-bogen her

E-bogen Kvinde – styrk din krop kan købes HER — og har du en medlemsprofil på Madforlivet, kan du lige nu downloade e-bogen kvit og fritBliv medlem gratis her.

Kunne du lide denne bogomtale af Kvinde – styrk din krop? så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere.

Gratis e-kursus til dig

Blodsukkerkuren er et helt nyt kursus fra Madforlivet, der sendes til din email.

Kurset består af syv inspirerende moduler, der kan hjælpe dig til stabile blodsukkerniveauer, effektivt vægttab, mere energi samt indre sundhed og balance. De syv moduler sendes direkte til din email over 3 uger. Indtast din email og start dit gratis kursus i dag: