På besøg hos kunstner Lina Murel Jardorf

Forsiden Et besøg værd Forleden var jeg paa besoeg hos kunstner Lina Murel Jardorf. Det var en stor oplevelse, for Lina er en ganske saerlig kvinde med stor indsigt og mange talenter.

     4
Forleden var jeg på besøg hos kunstner Lina Murel Jardorf. Det var en stor oplevelse, for Lina er en ganske særlig kvinde med stor indsigt og mange talenter. Lina bor på Æbleblomst Gård, en stor gård ude på landet i Kollerød og er omgivet af smuk natur og dyr. Det er naturen, dyrene og menneskene, der udover kærligheden og livets udfordringer, inspirerer Lina til de smukke kunstværker, som hun fremstiller.
Det er i særlig grad de smukke bronzeskulpturer, der springer i øjnene, når man træder ind i Linas atelier. De er helt fantastisk smukke, udtryksfulde og spændende, og de rører ved noget dybt inde i beskueren. Der er en historie bag hver eneste skulptur, og man mærker, at her er en kunstner, der investerer alt i en opgave. Bronzeskulpturerne suppleres af store, smukke og farverige oliemalerier, der understøtter indtrykket af en mangefacetteret og talentfuld kvinde og kunstner.
Lina er i dag en internationalt anerkendt kunstner, og hun har i mere end 23 år løst opgaver for store virksomheder og kunstnerfonde. Linas skulpturer anvendes også ofte – og med stor succes – som priser eller gaver. Mange private har også benyttet Linas kunstneriske evner til at få skabt familieskulpturer, der fortæller deres historie.
Udover de smukke omgivelser og mange dyr bærer Linas hjem præg af hendes kunstneriske virke. Hun bor midt i alt det kreative og skaber konstant nyt. Hun er sin kunst med hud og hår, det mærker man. I forlængelse af atelieret ligger stalden til hestene og i den anden ende er selve støberiet, hvor bronzeskulpturerne skabes og støbes. Hver eneste skulptur er unik og er frembragt fra bunden med en klar ide og følelse og ved hårdt arbejde. Hun arbejder tæt sammen med sin støber og sliber, og Lina modellerer alle skulpturer i størrelsesforholdet 1 til 1. Herefter støbes de og Lina patinerer selv sine skulpturer, hver med sit helt særlige udtryk. Fordi støberiet ligger på Æbleblomst Gård kan man komme og opleve hele processen. Alt er handmade in Denmark.

Lina Murel Jardorf

Linas kunst fortæller smukke historier om livet og om kærligheden, og om alt det, der møder os på vores respektive rejser. Vi skal elske os selv og hinanden og lade frygten ligge, synes at være et af budskaberne, men der er mange fortællinger at finde i Linas smukke kunst. Jeg valgte eksempelvis at få Lina til at lave en hjerteklode, der symboliserede mit familieliv. Den har fået en fremtrædende plads i mit hjem og er til daglig glæde for mig,

Det er altid en gave at møde kreative og givende mennesker. Lina er et sådant menneske, generøs, viis og skabende. Jeg forstår, hvorfor hendes kunst er blevet populær over hele verden, for her skabes noget helt unikt hver eneste gang.

Du kan også komme på besøg hos Lina Murel Jardorf – og det kan jeg varmt anbefale dig, både i hendes 300 m2 store atelier på Æbleblomst Gård eller i Linas KunstButik i Kgs. Lyngby. Begge steder kan hendes kunstneriske mangfoldighed opleves. Her er hygge, hjerterum og charme, og en masse spændende skulpturer og oliemalerier at se på. Her er også altid tid til en god kop kaffe og en snak.

Det er en gave for os allesammen, at der findes mennesker og kunstnere som Lina, der er med til at gøre verden til et smukkere sted at være.

Du kan finde Lina Murel Jardorfs galleri HER
Du kan læse mere om Lina Murel Jardorf HER og HER

Var du tilfreds med dette indlæg På besøg hos kunstner Lina Murel Jardorf? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.