Handelsbetingelser

Salgsbetingelser for køb af fysiske og digitale varer på Madforlivet.com

Når du gennemfører en bestilling, vil du automatisk og indenfor få dage modtage en kvittering for modtagelse af din bestilling. Du bedes være opmærksom på, at bestillingsbekræftelsen alene er en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Vi forbeholder os derfor ret til at annullere bestillingen som følge af udsolgte varer, tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt etc. Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. moms.

Du kan betale på følgende måder:
Med VISA/Dankort, VISA, VISA Electron/Debit og Mastercard/Maestro. Der er intet betalingsgebyr. Ved forsalg trækkes pengene med det samme.

Leveringstiden fremgår ud for hver enkelt vare, men de fleste varer leveres normalt indenfor et par dage . Ved forudbestilling af nye udgivelser, fremgår udgivelsesdatoen af bestillingsformularen.

Levering af fysiske varer

Varerne leveres med GLS eller Post Nord og afsendes fra Sophia Helse Aps, Vegavej 22, 8270 Højbjerg. Levering til udlandet sker med Post Nord Udland. Alt efter hvilken leveringsform der vælges, udregnes der en individuel porto, der oplyses per mail.

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at modtager du en mangelfuld vare, kan du få den ombyttet. En eventuel reklamation skal godkendes af Sophia Helse som berettiget via mail og foto til anette@madforlivet.com.

Du kan fortryde dit køb inden for 15 dage. Du skal blot sende en mail til anette@madforlivet.com og oplyse om, at du har fortrudt købet og kan således inden 15 dage fra købstidspunktet returnere varen til ovenstående adresse. Returomkostninger afholdes af dig og du skal sikre dig, at varen er tilstrækkeligt og grundigt emballeret. Beskadiges varen under returnering, erstattes produktet ikke af Sophia helse Aps.

Levering af digitale varer

Digitale varer leveres øjeblikkeligt efter gennemført betaling til din email og i Min Samling på Madforlivet.com.

Der ydes ingen fortrydelsesret på e-bøger.

Om persondata

Du kan læse mere om håndtering af persondata i vores privatlivspolitik her og i vores brugerbetingelser her.

Support ved tekniske problemer

Oplever du tekniske problemer kan du skrive til support@madforlivet.com

Tak, fordi du bruger Madforlivet.