Kosttilskud indkøbsliste – Gaven til Maven

1 jul, 2021 | Ikke kategoriseret

Indkøbsliste til mine foretrukne kosttilskud, inspireret af min bog “Gaven til Maven”

Her kan du finde mine foretrukne kosttilskud. De kan købes i helsekostforretninger og på nettet. Læs gerne mine anbefalinger i forhold til former, optagelighed og kvalitet på side 125 i min nye bog “Gaven til Maven”.

Denne indkøbsliste findes også i “Gaven til Maven”, men her kan du downloade din helt egen praktiske version af indkøbslisten.

Du kan downloade min indkøbsliste herunder:

[download id=”16688″]

Brug for hjælp til fordøjelsen og glutenfri inspiration? Jeg har udgivet en ny bog om tarmsundhed og glutenholdig mad

“Gaven til Maven” er min seneste bog om fordøjelsen og sammenhængene mellem irritabel tarm, oppustethed, diarré og andre udfordringer i tarmsystemet og så vores indtag af korn som hvede, rug og byg.

Løsningen kan være at leve glutenfrit. Bogen er et stort passionsprojekt, der har været undervejs i flere år og som udkommer på Politikens Forlag den 7. september 2021.

Du kan købe bogen her.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Æblekage med crunch

Æblekage med crunch

Hurtig, nem og billig æblekage med havregrynscrunch og velsmag, velegnet til en hurtig dessert eller eftermiddagshygge. Ingredienser 4 personer 6 søde spiseæbler Saften fra ½ citron korn fra ½ stang vanilje Crunch 3 dl havregryn 1 tsk Sri Lanka-kanel 12 mandler Lidt...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!