Madforlivet Madplan: Sund start på 2020

Med Madplan får du viden, redskaber og opskrifter på sunde og slankende måltider samlet ét sted.
Søg i over 400 opskrifter, gem de bedste og lav din egen madplan, krydret med forslag fra mig.
Velkommen til et nyt tiltag i 2020.

Nyhed 2020: MADPLAN 2.0

Helt ny e-bog, gratis for medlemmer!

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger, e-bog

I MADPLAN 2.0 får du viden, redskaber og opskrifter på sunde og slankende måltider. Lav en komplet madplan, med sund og slankende mad, der er let at tilberede — til hele familien. Jeg foreslår, at du prøver den af i tre uger, men der er ingen begrænsning og du kan roligt fortsætte i længere tid. God fornøjelse!

Download Madplan 2.0 gratis

PDF, Version 1.0 — 11 MB
Lav din egen samling af opskrifter

Gem opskriften på madforlivet.com

Med en gratis medlemsprofil kan du gemme de bedste opskrifter i din egen, personlige mappe:   Min Samling

30.000+ favoritter er allerede blevet gemt her på Madforlivet.com. Opret din egen samling på 30 sekunder herunder, og se hvordan en lille knap kan gøre underværker for en glad og sund hverdag:

Madforlivet Madplan online

Min Madplan: Online ugeplan

Læg dine favoritopskrifter ind i en smart, online ugeplan, som du let kan rykke rundt i, printe eller bare have åben på din telefon, computer eller tablet.

Som gratis medlem får du med den digitale madplan ikke kun adgang til dette værktøj, du får også mine forslag til nye opskrifter, som du let kan tilføje i din egen madplan.

Kommer forår 2020!

Madplan: Sund aftensmad på (under) 30 minutter, e-bog

MADPLAN er tænkt som inspiration til dig, der savner nye og sunde retter på middagsbordet. Opskrifterne i Madplanen er velsmagende, sunde og nærende og tager maximalt 30 minutter at tilberede.

Download Madplan e-bogen

PDF, Version 1.0 — 9 MB

MADPLAN – Sund aftensmad

Den første MADPLAN e-bog er også gratis for medlemmer! Bogen ligger klar til download i din samling, så snart din profil er oprettet.

Hent endnu flere opskrifter og inspiration til din nye Madplan — her får du nem og sund aftensmad til hele ugen.

 

Jeg er allerede på Madforlivets nyhedsbrev — hvordan får jeg adgang til Madplan?Som modtager af Madforlivets nyhedsbrev får du altid de nyeste opskrifter og tilbud på e-mail. Men kun med en medlemsprofil får du adgang til mine gratis e-bøger, eksklusive medlemsrabatter, samt personlige funktioner på hjemmesiden, som fx din egen samling af opskrifter og artikler.

Brug knappen herover og få adgang på under 30 sekunder.