Madforlivet Magasin No. 12: December

Forsiden Madforlivet Magasin Madforlivet Magasin No. 12: December

 
https://12.madforlivet.com/

I denne juleudgave af Madforlivets magasin får du alle julens opskrifter samlet: Fra konfekt og kager, til salater og meget mere—også glutenfri. Plus gode gaveideer, Årets Bogpakke, nyt om tarmsundhed og meget mere. Glædelig jul :)

For mig kommer det altid som en overraskelse, hvor kort december måned egentlig er. Tiden flyver, men det er en dejlig tid, der venter, fyldt med hyggelige stunder med familie og venner.

Alle julens opskrifter – til dig fra Madforlivet

I dette nyhedsbrev finder du derfor masser af lækre og sunde juleopskrifter på blandt andet bagværk, konfekt og salater, der bare smager, og du får også opskrifterne på de glutenfri versioner.

Du kan bladre gennem opskrifterne i magasinet herover, og husk at du kan gemme dine favoritter i Min Samling her på hjemmesiden.

Julegaveideer

Her finder du også inspiration til personlige og vedkommende gaver, der både er sjove og anderledes. Og så intet efterår uden gode nye bogudgivelser, dem kan du også læse om.

Gør et julekup med Madforlivets Bogpakke 2019

Mangler du et par gode julegaver, så kan Madforlivet’s fantastiske bogtilbud måske hjælpe dig?

Tilbuddet omfatter tre af mine mest populære bøger, og som medlem får du HALV PRIS. Du bestiller bogpakken lige her på Madforlivet.com:

Køb Årets Bogpakke


Nyt om tarmsundhed

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev kan du også læse om tarmsundhed og få det seneste nye om betydningen af en sund tarmbiota, direkte fra IFM kurset i Arizona. Din sundhed sidder nemlig i tarmen, men det er for mig at se, et generelt underkendt men utroligt vigtigt sundhedsparameter.

Pssst! Nyt i medlemsuniverset i 2020…

Min webmaster Casper og jeg har også lyttet til jeres mange dejlige og konstruktive kommentarer, og vi har derfor planlagt en række forbedrende tiltag, der træder i kraft i det nye år. Du kan glæde dig.

Rigtig god fornøjelse med juleudgaven af nyhedsbrevet og RIGTIG GLÆDELIG JUL.

Du kan læse magasinet herover, eller på 12.madforlivet.com

Får du ikke magasinet i dag? Bliv medlem gratis ved at tilmelde dig herunder, så får du automatisk næste magasin sendt til din email.