Madforlivet Magasin No. 14: Februar 2020

Forsiden Madforlivet Magasin Madforlivet Magasin No. 14: Februar 2020

     5
https://14.madforlivet.com/

Dette nyhedsbrev sætter fokus på dit immunforsvar, og hvordan du styrker det for at undgå vintersygdomme. Du lærer også at skræddersy din motion, til bevægelse der gør dig glad. Og så lancerer vi endnu et nyt tiltag: Madforlivet Brevkasse. Læs mere i februar udgaven af Madforlivet Magasin.

Februar er per definition en måned, hvor mange bukker under for forkølelse og influenza. Regn, mørke og kulde præger billedet i disse måneder, og derfor sætter vi i dette nyhedsbrev fokus på, hvordan du helt naturligt kan styrke dit immunforsvar, så du lettere kan navigere udenom vintersygdommene.

Styrk dit immunforsvar — helt naturligt

Ny forskning viser, at du på kun tre dage kan styrke dit immunforsvar. Sund og letfordøjelig mad stimulerer immunforsvar, balance og vitalitet. I min e-bog, Kvinde – styrk dit immunforsvar lærer du at forny og styrke dit immunforsvar — på bare 3 dage:

👉 Snup e-bogen til en flad tyver lige nu.

Denne februar udgave af Madforlivet nyhedsbrev fokuserer også på forskellige veje til et stærkt immunforsvar. Den kan gå via den mad, du vælger at spise, men den kan også styrkes af en god nattesøvn og daglige traveture i naturen.

Skræddersy din motion og tilpas din bevægelse

Vi ser også nærmere på, hvordan du skræddersyr din motion og får valgt en form for bevægelse, der gør dig glad. Du kan også læse om min oplevelse til foredrag med Lars Muhl, som hjælper dig til bedre vejrtrækning.

Sund start på 2020: Helt ny e-bog og madplan til dig!

Start sundt på det nye år med min helt nye GRATIS e-bog, MADPLAN 2.0 – sund, slank og vital på 3 uger. Bogen er fyldt med nye, sunde og superlækre opskrifter, som er lige til at gå til. Du får også vigtig viden om sundheds-mæssige aspekter af at planlægge din mad, og selvfølgelig redskaberne til at bruge dem.

MADPLAN er i fokus her på Madforlivet.com i 2020, og derfor præsenterer vi også en ny og forbedring indgang på madforlivet.com/madplan. Du kan roligt glæde dig, for vi er også snart på vej med Madforlivet Madplan, et online værktøj og blot et eksempel på de medlemsfordele du kan se frem til i 2020.

Anbefalinger til nye bøger og vinter juice kur

Jeg anmelder Lars Muhl‘s bog, Lyset i et menneskes hjerte, samt en ny bog med fokus på kvindekroppen ved 40+ alderen. Der sker nemlig noget med kroppen når vi bliver ældre.

Desuden har jeg været på vinter juice kur hos Anita og Allan fra Living Superfood, med skønne supper, smoothies og friskpressede juicer. Det kan anbefales, og der er endda rabat til Madforlivets læsere!


(Læserinformation: Madforlivet er – også i 2020 — uvildig, og uafhængig af industrielle interesser, og derfor er mine produktomtaler alene baseret på egne, personlige erfaringer. Det er som hovedregel, når jeg har gode oplevelser med nye produkter eller madvarer af høj kvalitet, at jeg vælger at dele disse med dig.)

Nyt for medlemmer på Madforlivet

Min webmaster Casper og jeg har lyttet til jeres mange gode og konstruktive kommentarer igennem hele 2019, og vi har en lang række store og spændende tiltag på vej. Nogle af disse kan du se og læse om i nyhedsbrevet allerede nu, og husk, at klikke ind på den nye Madforlivet Madplan, der netop er et af de første spadestik.

Madforlivet Ugebrev

I løbet af februar starter Madforlivets Ugebrev: En kort email hver uge, med seneste nyt på sundhedsfronten og inspirerende opskrifter med årstidens råvarer. Læs mere om dette i magasinet.

Madforlivet Brevkasse

Jeg nyder de mange spørgsmål jeg modtager, på mail, Facebook, og hjemmeside, men det tager desværre tid at svare på alle. Derfor introducerer jeg nu Madforlivets Brevkasse, hvor jeg håber at kunne udvælge relevante spørgsmål, så svaret forhåbentligt kan gavne og glæde mange af jer.

Brevkassen er åben nu for medlemmer: Skriv til Madforlivets Brevkasse
(har du brug for teknisk hjælp, eller mere generelle spørgsmål, bør du i stedet gå via min Kontakt-side)

Rigtig god læselyst,
Anette

Du kan læse det nye Madforlivet Magasin № 14 herover, eller på 14.madforlivet.com