Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

Forsiden Madforlivet Magasin Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

     4
https://15.madforlivet.com/

I martsudgaven af Madforlivet Magasin kan du læse om det livsvigtige D vitamin, der blandt andet kontrollerer dit immunforsvar, og dermed også kan være med til at beskytte dig mod bakterier og vira.

I denne uge sætter vi også fokus på knogleskørhed, for flere og flere danskere oplever at blive diagnosticeret med osteoporose, som sygdommen også kaldes. Læs mere om lidelsen, og hvad du selv kan gøre for at forebygge og afhjælpe.

Ny e-bog om knoglesundhed

Jeg har skrevet en helt ny e-bog, “Knoglesund – hele livet“. Bogen giver dig viden, redskaber og suveræne opskrifter til stærke og sunde knogler – hele livet. Som medlem af Madforlivet får du lige e-bogen til absolut særpris i en begrænset periode.


👉 Køb min nye e-bog til kun 19,- lige nu 

Fokus på mental sundhed

Du kan også læse om psykobiotika og den vigtige forbindelse imellem tarm og hjerne, der kan vise sig afgørende for forståelsen af udvikling og behandling af depression og angst. Lidelser der rammer flere og flere børn og unge.

Klima: Små ting gør stor forskel

Du kan få gode råd til en mere bæredygtig hverdag, du kan læse om en ny og fantastisk inspirerende Globe Go Green Festival, der løber af stabelen her i marts måned.

+ Nye bøger og inspiration

Og sædvanen tro kan du også læse om en god ny bogudgivelse og finde masser af inspirerende opskrifter.

Du kan læse det nye Madforlivet Magasin № 15 herover, eller på 15.madforlivet.com