Madforlivet Magasin no. 3: Marts

Forsiden Madforlivet Magasin Madforlivet Magasin no. 3: Marts

 
https://3.madforlivet.com/

Hent nye inspirerende opskrifter på glutathions-fremmende salat, klimakærlige plantefrikadeller og hyggelige pandekager i et væld af variationer. Læs nyt om de bedste fedtstoffer at stege i, om kvaliteten af drikkevand, om vitaminer og mineraler, om selen, om det vigtige stof glutathion og meget mere.

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev kan du læse mere om, hvilke olier du med størst sundhedsmæssig fordel kan stege og bage i. Du kan også læse om det vigtige stof glutathion og læse mine kommentarer til den verserende vitamindebat, for hvorfor inddrager vi ikke i højere grad disse livsvigtige mikronæringsstoffer i forebyggelsen og behandlingen af sygdomme?

Aarhus har fået en helt ny lægeklinik for naturlig sundhed, hvor der ses på det hele menneske, på sammenhænge og naturlige behandlingsformer. Her i nyhedsbrevet kan du læse mere om dette spændende nye tiltag.

Jeg har haft besøg af mit ældste barnebarn, og vi har bagt pandekager til den store guldmedalje og i alle afskygninger. Det var en stor succes, og en helt ny bog inspirerede mig. Bogen ”Spis mig”, der udkom igår, har nemlig pandekager som omdrejningspunkt, og den er god. Du kan også læse mere om min nye e-bog, Grøn og glad – på syv dage, der allerede har inspireret rigtig mange familier til en grønnere levevis. Også Kirsten Skaarups lille nye mesterværk af en bog Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer kan du læse om og finde inspirerende opskrifter fra.

Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet — du kan læse det øverst på siden, eller på 3.madforlivet.com.