Madforlivet Magasin No. 5: Maj

Forsiden Madforlivet Magasin Madforlivet Magasin No. 5: Maj

 
https://5.madforlivet.com/

Maj måneds nyhedsbrev ligger nu klar til dig i smuk magasinudgave. Klik herunder og find forårsskønne opskrifter og inspiration til, hvordan du styrker dig selv, dine knogler og dit immunforsvar – og meget mere…

Velkommen til maj måneds nyhedsbrev, der udkommer på den dejligste tid af året, hvor vi er omgivet af smukke, spæde, lysegrønne bøgetræsblade og blomstrende æbletræer.

Der er optimisme i foråret, og den optimisme kan vi også roligt have i forhold til vores egen sundhed. Vi må nemlig ikke glemme, at vi hele livet danner nye celler og nyt væv.

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev får du bl.a. redskaber i forhold til knogleskørhed. Flere og flere danskere får diagnosen osteoporose og tror, at det er en kronisk sygdom, som de skal leve med resten af livet. Du kan læse mere om osteoporose og finde redskaber til opbygning af nyt knoglevæv her i nyhedsbrevet.

Du kan også læse om, hvordan indtag af solo kalk – som netop anbefales mod osteoporose her i Danmark – potentielt kan skabe helbredsproblemer.

Du kan også læse om, at solens stråler er livgivende for os, om alle de nye og spæde forårsgrønsager, om hvordan du kan anvende havens skvalderkål eller mælkebøtteblade i pestoer eller shots, og du får også nyt om at bage med det helt nye linsemel.

Jeg stiller skarpt på de officielle kostråd, trænger de til en opdatering, og skal vi ikke bare have meget mere uvildig forskning i Danmark? Læs med og bliv inspireret, der er også en konkurrence og masser af dejlige forårsopskrifter.

Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet — du kan læse det øverst på siden, eller på 5.madforlivet.com.