Madforlivet Magasin No. 7: Juli

Forsiden Madforlivet Magasin Madforlivet Magasin No. 7: Juli

 
https://7.madforlivet.com/

Velkommen til sommer, sol og juli måneds nyhedsbrev, der denne gang fokuserer på blandt andet sommer, solskin, jordbær, nye kartofler samt økologisk solcreme, kropspleje og hårfjerning.

Velkommen til juli måneds nyhedsbrev, der denne gang emmer af sol og sommer.

Magasinet bliver bedre hele tiden

Nyhedsbrevet udkommer igen med den ekstra service, at du i mailen let kan finde en oversigt og et par linier om hver artikel her i nyhedsbrevet/magasinet. Du kan således klikke direkte ind til de artikler og opskrifter, der interesserer dig mest. På denne måde kan du let navigere og danne dig et overblik over indholdet.

Dyrk solbadning intelligent

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev kan du læse mere om, hvordan du dyrker intelligent solbadning, du kan læse om den bedste økologiske solcreme, der hverken belaster dit hormonsystem eller havmiljø.

Få D-vitamin i sommermånederne

Du kan læse mere om D vitamin, der skal dannes netop i disse måneder, finde tips og opskrifter på læskende hjemmelavet lemonade, infused water, salater, kartofler og muffins og læse mere om, hvorfor jordbær er så sunde.

Nemme og sunde opskrifter på sommermad

Denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev er fyldt med sommerlige opskrifter og inspiration til den dejligste juli måned.

Ses vi på facebook?

Videoen her er mit lille opråb i forhold til vores muligheder for at holde kontakt på Facebook. Se den meget gerne, for jeg prioriterer i den grad at holde kontakten og dialogen med dig netop på Facebook, Jeg håber, at du har det på samme måde og vil bruge to minutter på at klikke som anvist i videoen, så debat, dialog og kontakt kan holdes:

Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet — du kan læse det øverst på siden, eller på 7.madforlivet.com.