Madforlivet Magasin No. 9: September

Forsiden Madforlivet Magasin Madforlivet Magasin No. 9: September

     4
https://9.madforlivet.com/

Velkommen til september måneds nyhedsbrev. Sommeren er ved at være slut, og om lidt klæder skovene sig i smukke efterårsfarver, og sæsonen for æbler, valnødder, kål og rodfrugter sætter ind. Dejligt.

September måneds udgave af Madforlivet nyhedsbrev er på gaden, og her kan du læse mere om søvn, et underkendt men særdeles vigtigt sundhedsparameter, om min nye bog om Melatonin, om stofskiftet, om jod, om D vitamin og forebyggelse og meget mere, ligesom du kan finde masser af inspirerende opskrifter med blandt andet squash, der er top aktuelle lige nu. Rigtig god læselyst.

Melatonin – optimer din søvn, vægt og livskvalitet

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev kan du læse mere om søvn, der er et underkendt men særdeles vigtigt sundhedsparameter. Du kan læse mere om min nye bog om ‘søvnhormonet’ melatonin, og der er nyt om stofskiftet, om jod, D vitamin og forebyggelse og masser af inspirerende opskrifter med blandt andet squash, der er top aktuelle lige nu.

Kom med ‘bag scenen’ i Italien, i denne video fra mit møde hos Dr. Pierpaoli, i forbindelse med tilblivelsen af bogen. Se med her:

Svinkløv drømme

Jeg har været så heldig at besøge Svinkløv Badehotel, og du kan her i nyhedsbrevet indsnuse lidt af stemningen fra det genopbyggede og virkelig smukke badehotel, og du kan ovenikøbet få opskriften på de legendariske fiskefrikadeller og på min hjemmelavede remoulade.

Har du udfordringer med dit stofskifte?

En ny bog sætter fokus på stofskiftet, den er god, og jeg følger op med en artikel om stofskifteproblematikker samt nyt om jod, der nu igen tilsættes salt i Danmark.

Nye bog omtaler

Der er også fokus på en ny familiebog, på nye opskrifter på Chiagrød med bær og pandekager med gulerødder og banan, og så er der mulighed for en af de få tilbageværende pladser på en skøn rejse med Sharyn & co. til solrige La Santa på Lanzarote. Det kan varmt anbefales.

Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet — du kan læse det øverst på siden, eller på 9.madforlivet.com.