Madforlivet Magasin No. 1: Januar

Forsiden Madforlivet Magasin Madforlivet nyhedsbrev i nyt design. Jeg har laenge haft et oenske om at kunne boltre mig lidt mere rent designmaessigt i nyhedsbrevet, derfor udkommer min gratis maanedlige nyhedsbrev nu i e-magasinform

     8
https://1.madforlivet.com/

Madforlivets gratis nyhedsbrev udkommer nu i helt nyt design og format, som digitalt e-magasin. I første udgave får du 40 sider ny viden og inspiration. Værs’go.

Jeg har længe haft et ønske om at kunne boltre mig lidt mere rent designmæssigt i nyhedsbrevet, lade billederne fylde, have flere grafiske muligheder etc.

Kombineret med et stort ønske fra alle jer, der trofast læser mine nyhedbreve, om bedre læsbarhed på Iphone og iPad, har jeg, inspireret af min webmaster Casper Klenz-Kitenge, besluttet mig for at prøve at udsende nyhedsbrevet i e-magasinform. Magasinet tilpasser sig automatisk den enhed, som du læser den på, hvadenten det er telefon, tablet eller computer. Det er en stor stor fordel, synes jeg, og samtidig har jeg mulighed for at lade billederne fylde og gi’ artiklerne plads.

Madforlivet nyhedsbrev udkommer en gang om måneden, det er gratis, og det er uvildigt, og det er skrevet af mig. Det betyder også, at nyhedsbrevet, der nu udkommer i e-magasinform, er fri for reklamer.

Jeg håber, at du må lade dig inspirere af det nye nyhedsbrev i magasinform, at det må give dig indsigt, glæde og lyst til at prøve nye og spændende opskrifter og ingredienser af. Det eneste du skal gøre er at klikke i den mail, som du modtager, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet lige her:

Husk at klikke bekræftende i den email, som du modtager umiddelbart efter tilmelding (check evt. din spambakke), før dit bekræftende klik er du ikke tilmeldt. 

Du kan tage et smugkig på det nye magasin version 1 lige HER

Var du tilfreds med denne artikel? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor.