Bliv medlem gratis

Bliv medlem gratis på Madforlivet.com. Opret dig her på 30 sekunder, og få adgang med det samme.

Som medlem af Madforlivet får du disse fordele:

  • Gem dine favoritter på madforlivet.com — Lav din egen opskriftsbog, og gem nyttig viden og inspiration ét sted
  • MADPLAN til sund aftensmad hele ugen — komplet pakke kun for medlemmer, med e-bog og madprogram, samt skabeloner du kan printe ud og bruge derhjemme
  • Madforlivets faste månedlige nyhedsbrev, der udkommer som e-magasin
  • Madforlivets korte, ugentlige ugebrev, med kort nyt, opskrifter og mere (og du vælger selv, om du vil modtage både nyhedsbrev og ugebrev)
  • Hent flere af mine tidligere e-bøger helt gratis — og her finder du også e-bøger, som du køber her på madforlivet.com

Alt dette finder du under siden Min Samling, når du er logget ind med din nye profil. Velkommen til!


Opret din profil her:

Styrkeindikator

Tip: Denne adgangskode bør være på mindst tolv tegn. For at gøre den stærkere kan du bruge store og små bogstaver, tal og symboler såsom !, ", ?, $, %, ^ og ).


Når du opretter din gratis profil på madforlivet.com, giver du samtidig tilladelse til, at din e-mail adresse, og dit navn, hvis du udfylder det senere, bliver gemt på servere i EU, med henblik på at huske dine præferencer, personalisere indholdet på madforlivet.com for dig, samt tilmelding til Madforlivets gratis nyhedsbrev for medlemmer. Se vores privatlivspolitik og brugerbetingelser for nærmere detaljer. Vi beskytter dine oplysninger, og dine data bruges kun til at hjælpe dig til en sundere og gladere hverdag som medlem og bruger af Madforlivet.Jeg får allerede Madforlivets nyhedsbrev, er jeg så medlem allerede?
Nej, for af hensyn til persondata-lovgivningen (GDPR), er din nuværende tilmelding til nyhedsbrevet ikke automatisk en medlemsprofil på madforlivet.com.
Som modtager af Madforlivets nyhedsbrev får du altid de nyeste opskrifter og tilbud på e-mail. Men kun med en medlemsprofil på Madforlivet.com får du adgang til mine gratis e-bøger, eksklusive medlemsrabatter, samt personlige funktioner på hjemmesiden, som fx din egen samling af opskrifter og artikler. Opret dig gratis på 30 sekunder herover, så får du med det samme adgang til alle medlemsfordele.