Forårsruller med valnøddefyld

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Forårsruller med valnøddefyld

     6

Forårsruller med valnøddefyld smager helt fantastisk godt. Forårsrullerne med valnøddefyld er vegetariske og “kød” fyldet består af valnødder, miso og soltørrede tomater- Du kan glæde dig, for kombinationen er en velsmagende, krydret og fyldig forårsrulle. Forårsrullerne kan tage lidt tid at tilberede, men de er hele indsatsen værd, så lav endelig rigeligt. Du kan lave glutenfri versioner med rispapirdej, men der kræves lidt fingerfærdighed og hurtighed, for rispapir er mere skrøbeligt.

Ingredienser til 8 stk

8 plader forårsrulledej eller filodej

FYL D:
¼ hvidkål
4 gulerødder
1 rød peber
1 gul peber
2 rødløg
1 chili
Ekstra jomfruolivenolie
FARS:
4 fed hvidløg
2 dl valnødder
8 soltørrede tomater
1-2 tsk miso
Ekstra jomfruolivenolie
Frisk eller tørret oregano
Salt og friskkværnet peber
Jomfrukokosolie til stegning

Fremgangsmåde

Rengør og hak eller riv grønsagerne til fyldet fint, her kan en foodprocessor være en hjælp. Hak chilien og svits den kort i olivenolie på panden. Tilsæt herefter de øvrige grønsager og svits kortvarigt. Kør herefter ingredienserne til farsen i foodprocessor eller blender. Bland farsen med grønsagerne på panden og svits kortvarigt. Læg dejstykkerne ud på køkkenbordet og læg fyldet på midten. Rul forårsrullerne sammen om fyldet og steg dem på panden i ca. 4 min. på hver side i jomfrukokosolie.

Servér forårsrullerne med valnøddefyld med Tamari sojasauce og en råkostlækker salat eller en salat med tomat, avocado, agurk og revet gulerod.
Du kan vælge en glutenfri version ved at anvende rispapir, men det kræver både hurtighed og fingerfærdighed, for rispapir er lidt mere skrøbeligt end forårsrulledej og filodej.

Var du tilfreds med denne opskrift på forårsruller med valnøddefyld? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.