Rispapirsruller

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Rispapirsruller er sproed, delikat, groen og velsmagende mad. Det er en sjov maade at spise...

     8
Rispapirsruller

Rispapirsruller er sprød, delikat, grøn og velsmagende mad. Det er en sjov måde at spise en salat på, og du kan nærmest fylde i, hvad du ønsker. Næsten uanset hvad du gør, kommer det til at se flot ud. Disse tre ting er i øvrigt altid gode som basis i rullerne: avocado, agurk og sprød salat. Denne opskrift stammer fra bogen Plantebaseret Gourmet, skrevet af Neel Engholm.

Rispapirsruller passer til rigtig mange dips og dressinger, hvilket gør den meget fleksibel og brugbar til både forretter, snacks og eller bare en flot mundfuld til en reception.

Ingredienser

Rispapir

1 håndfuld blandede babyblade
ca. ¼ avocado
1 agurk
3-4 stilke frisk koriander
1 spsk syltede rødløg
1 spsk karse

Fremgangsmåde

Skær grøntsagerne i lange tynde skiver/strimler, så de passer i længden med rispapiret. Gør rispapiret vådt under den kolde hane og læg det på et skærebræt. Læg dit yndlingsfyld langs den nederste kant og rul forsigtigt, men stramt. Skæres i 4-6 stykker alt efter størrelse.

Sød Tamarisauce

3 dl tamari
1 dl agavesirup eller honning
½ dl ingefærjuice

Favorit dip til rispapirsrullerne. Skal blot blandes i en flaske eller et glas og rystes.

Du kan læse min omtale af Plantebaseret Gourmet HER
Du kan købe Plantebaseret Gourmet HER
Du kan finde opskriften på broccolihjerter HER

Var du tilfreds med denne opskrift på broccolihjerter? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.