Hjerte spinatbrød

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Morgenmad Hjerte spinatbroed er en lille og velsmagende ret, som vil kunne sprede glaede på ethvert morgenbord. De smaa hjertebroed er lette at lave

     4

Hjerte spinatbrød er en sød lille og velsmagende ret, som vil kunne sprede glæde på ethvert morgenbord. De små hjertebrød er lette at lave, og de ser dekorative ud. De kan serveres med forskellige former for tilbehør, eksempelvis bagte cherrytomater, asparges, laks eller andet velegnet. Hjerte spinatbrød er perfekte at servere til for eksempel Mors Dag.

Ingredienser til 2 personer

2 skiver fuldkornsbrød
1 æg
2 spsk spinat
1 spsk reven Parmesan ost
Uraffineret Salt og friskkværnet peber

2 skiver laks

Fremgangsmåde

Læg brødene på bagepladen. Stands hjerterne ud midt i brødet, blend derefter æg, spinat, ost og krydderier. Fyld langsomt hjertehullerne med spinatvæske, og sæt omgående pladen forsigtigt ind i ovnen. Bag brødene ved 200 grader i ti minutter. Klargør imens de to små hjerter med laks eller andet. Hjerte spinatbrød er klar til servering.

Du kan se, hvor lette Hjerte spinatbrød er at lave på denne lille video:

Glæd mor på søndag. Der er det Mors Dag, og disse små Hjerte spinatbrød vil med garanti skabe glæde. DEL gerne, de er ultra lette at tilberede, og du kan finde hele opskriften på Madforlivet

Opslået af Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) på 10. maj 2017

Du kan finde opskriften på fiberpandekager med spinat HER
Du kan finde opskriften på pocherede æg og spinat HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Rabarber muffins med crumble? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.