Energi smoothie med blåbær

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Drikke og Smoothies Energi smoothie med blåbær

     7
Energi smoothie med blaabaer

Lækker, cremet og sund smoothie, fyldt med energi og næring. Ved at blende får du også alle fibrene fra de sunde ingredienser, og de gør dig godt. Denne smoothie er både sund og let at lave.

Denne smoothie med blåbær er lækker, energigivende og super let at tilberede. Det kan være sundt og give dig den fornødne energi at lave en god smoothie, for eksempel som et mellemmåltid eller efter træning.. Ved at blende bær, frugt og grønsager, så får du alle de gode fibre indenbords, og du optager de mange vitaminer og mineraler bedre. Du kan også fryse smoothies ned som ispinde, eller lave den om aftenen og så tage den med på vej til arbejde eller på tur den næste dag. Let og velsmagende  og fyldt med sunde og næringsrige bær.

Ingredienser til 1 person
1 kop blåbær
1 kop hindbær
1 banan
1 kop Acido eller mandelmælk
2 tsk lakridsrodspulver
Saft fra en halv citron
1 kop vand eller isterninger

Fremgangsmåde
Det hele blendes og serveres straks. Juster konsistensen med vand, og du kan også tilsætte ekstra hampeprotein- eller Raw Rice proteinpulver, hvis du nyder smoothien efter træning.

Her kan du finde opskriften på Grøn smoothie med protein
Her kan du finde opskriften på Tarm Booster smoothie

Var du tilfreds med denne opskrift på Energi smoothie med blåbær? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.