Kolesterolsænkende smoothie

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Drikke og Smoothies Kolesterolsænkende smoothie

     5
Kolesterolsaenkende smoothie

Denne smoothie er velegnet, hvis du gerne vil holde balance i kolesteroltallene. Smoothien indeholder blandt andet rødbede, der er godt for blodtrykket, blåbær, der er supersunde og  bladselleri, der generelt er fiberrige og sunde.

Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Drik for eksempel smoothien som et mellemmåltid eller efter træning.. Ved at blende bær, frugt og grønsager, så får du alle de gode fibre indenbords, og du optager de mange vitaminer og mineraler bedre. Fibrene binder brugt kolesterol til sig og transporterer det ud af kroppen. Du kan også fryse smoothies ned som ispinde, eller lave den om aftenen og så tage den med på vej til arbejde eller på tur den næste dag. Let og velsmagende og fyldt med sunde og næringsrige bær.

Ingredienser til 1 person
1 rødbede
1 banan
1 bladselleristang
1-2 håndfulde blåbær
1 skive citron med skræl
5 mandler
Lidt frisk ingefær efter smag og behag
1 kop Acido eller mandelmælk
1 kop vand eller isterninger

Fremgangsmåde
Det hele blendes og serveres straks. Juster konsistensen med vand, og du kan også tilsætte ekstra Raw Rice proteinpulver, hvis du nyder smoothien efter træning.

Her kan du finde opskriften på Grøn smoothie med protein
Her kan du finde opskriften på Tarm Booster smoothie

Var du tilfreds med denne opskrift på Kolesterolsænkende smoothie? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.