Blåbærkage

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Kager & Desserter Blaabaerkage med masser af smag og saft. Blaabaerkage er super laekker, saftig, let at bage og den kan vaekke jubel til ethvert kaffeselskab eller anden hyggestund

     5
Blaaabaerkage

Blåbærkage med masser af smag og saft. Blåbærkage er super lækker, saftig, let at bage og den kan vække jubel til ethvert kaffeselskab eller anden hyggestund. Den lille film herunder viser, hvor let det er at bage denne skønne blåbærkage. Blåbær er supersunde, fyldt med gavnlige antioxidanter og så smager de fantastisk godt. Jeg kan derfor varmt anbefale dig at prøve denne lette og lækre blåbærkage.

Ingredienser 

200 g blåbær
100 g kokossukker (eller 200 g rørsukker)
75 g smør
2 æg
100 g speltmel eller hvedemel
50 g havregryn
50 g kokosmel
150 g Acido (yoghurt naturel) eller kokosyoghurt eller mandelfløde
reven skal af 1 citron
50 g chokolade 70%
2 tsk vanillepulver
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
1 knsp salt

samt kokosmel topping

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 185 grader. Vask de friske blåbær eller lad de frosne dryppe af. Bland blåbærrene med et par spiseskefulde mel, så bærrene er dækket af mel.
Pisk smør og sukker, tilsæt æggene et efter et og bland derefter de øvrige ingredienser i dejen, undtagen blåbær og chokolade. Blåbærrene vendes forsigtigt i til sidst sammen med den hakkede chokolade. Hæld dejen i en smurt brødform (1 l), drys lidt kokosmel over og bag den i en time ved 185 grader. Pynt med blåbær eller spiselige blomster og nyd kagen med en god kop te til.

Denne lille video viser, hvor let det er at bage Blåbærkagen:

 

Fristende blåbærkage, der er susende let at bage, og den smager virkelig godt. DEL gerne, for måske kunne det inspirere til en hyggestund eller en weekend eftermiddag med familie og venner. Du kan finde hele opskriften på let Blåbærkage her https://www.madforlivet.com/ikke-kategoriseret/blaabaerkage-2/

Opslået af Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) på 8. juni 2017

Var du tilfreds med denne opskrift på Blåbærkage? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.