Chokolade på en ske

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Kager & Desserter Chokolade på en ske er supernemme at lave, de smager godt, er hyggelige at servere, men også at gi' som en lille vaertinde- eller julegave.

     6
Chokolade paa en ske

Chokolade på en ske er en opskrift fra Louisa Lorangs hånd, og den stammer fra Louisas nye digitale magasin Lorang & Co. Disse charmerende chokolade skeer er supernemme at lave, de smager godt, er hyggelige at servere, men også at gi’ som en lille værtinde- eller julegave. Køb fine cellofan poser i din nærmeste hobbyforretning. Husk at de skal være egnet til fødevarer. Køb fine skeer i en genbrugsbutik, så de er en del af din gave. Lav varm chokolade ved at komme skeerne i en lille kop med varm mælk.

Ingredienser til 10-15 stk chokolade på en ske

10-15 fine skeer, gerne forskellige

100 g mørk chokolade

100 g mælke chokolade

100 g hvid chokolade

Topping:

knuste kaffebønner

tørrede hindbær

knuste pebermyntestokke

Fremgangsmåde

Smelt chokoladerne hver for sig over vandbad.

Læg skeerne på et bræt. Jeg lagde sukkerknalder under skaftet på dem, for at få dem så vandrette så muligt. Terninger eller lign. kan også bruges. Kom chokolade på skeerne. Sprøjt tynde mønstre med en anden chokolade. Top med knuste kaffebønner, tørrede hindbær, knust pebermyntestok eller pinlig krymmel og lad chokoladen sætte sig.

Opbevar skeerne køligt indtil brug.

Du kan finde opskriften på chokolademuffins uden sukker, mælk og gluten HER
Du kan læse Louisa Lorangs e-magasin Lorang & Co HER

Var du glad for denne opskrift på Chokolade på en ske? Så må du meget gerne klikke “synes godt om” herunder. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtage nyt om mad og sundhed og nye spændende opskrifter hver måned.