Chokolademousse – opskrift på sund chokolademousse

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Kager & Desserter Chokolademousse - opskrift paa sund chokolademousse. Laekker og let dessert med avocado og banan. Kan tilberedes i forvejen

 
Chokolademousse - opskrift paa sund chokolademousse

Chokolademousse – opskrift på sund chokolademousse. Denne chokolademousse smager fantastisk dejligt, den er let at lave og er ovenikøbet glutenfri og mælkefri. Den er lavet på basis af avocado og banan. Du kan forberede desserten i forvejen og opbevare den i køleskabet, klar til servering.

Ingredienser til 4 personer

1 frossen banan
3 spsk kakaopulver (gerne rå kakaopulver)
1 moden avocado
2-3 spsk honning
1 tsk citronsaft
1 tsk vanillepulver
½ tsk uraffineret flagesalt
1-2 spsk vand

Frysetørrede hindbær eller jordbær, kakaonibs eller reven citronskal som pynt

Fremgangsmåde

Blend samtlige ingredienser til en blød og cremet masse. Juster konsistensen med lidt vand og smag den til med eventuelt ekstra honning eller vanille og citron. Hæld moussen i små skåle, ekspressokopper eller glas og dekorer med frysetørrede bær, kakaonibs eller lidt reven citronskal. Server straks.

Du kan finde opskriften på kokosis med kaffe HER
Du kan finde opskriften på verdens bedste chokoladekage HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Chokolademousse? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtage nyt om mad og sundhed samt spændende, sunde opskrifter hver måned.