Avocado toast med kimchi

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Salater Avocado toast med kimchi

     6
Avocado toast med kimchi

Avocado toast med kimchi er en super let, hurtig og lækker opskrift på en hurtig frokostmad eller let aftensmad. Opskriften giver en smagfuld sandwich – med varme, krydret kimchi, fyldige svampe, cremet avocado og sprød salat. Opskriften er vegetarisk og udviklet af Green Kitchen Stories til deres nye bog Quick + Slow.

Ingredienser til 2 personer
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 fed hvidløg, knust
100 g blandede svampe, skåret i skiver
½ spsk Tamari sojasauce
3 spsk kimchi
2 skiver surdejsbrød eller glutenfrit brød
2 spsk mayonnaise
2 blade romainesalat, grofthakket
1 avocado, skåret i skiver
1 forårsløg, skåret i tynde skiver
1 spsk sesamfrø, ristet

Fremgangsmåde
Varm olien på en pande over middel-høj varme og kom hvidløg og svampe på. Lad dem få farve på først den ene side i 2-3 minutter og ryst så panden, så svampene vendes. Stænk sojasauce eller tamari over og ryst igen panden. Skru ned til middel-lav varme og kom kimchien på panden. Lad den syde i højst 1 minut og tag den så af varmen.
Rist brødet og smør et lag mayonnaise på hver skive. Læg salatstrimlerne på, fulgt af avocadoskiver. Læg kimchisvampene øverst og drys med forårsløg og sesamfrø.

Her kan du finde opskriften på Australsk Avocado morgenmad
Her kan du finde opskriften på Wraps med avocado og laks

Var du tilfreds med denne opskrift på Avocado toast med kimchi? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.