Salat med Hokkaidogræskar

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Salater Salat med Hokkaidogræskar

     5

Denne salat med Hokkaidogræskar er velsmagende, sund og fyldt med gode fibre og sunde næringsstoffer. Salat med Hokkaidogræskar kan serveres til lam, frikadeller, linsebøffer eller grønsagsfrikadeller eller spises som den er, og den er god.

Ingredienser 4 personer

1 Hokkaidogræskar, cirka 6-800 g
250 g grønkål
Kernerne fra 1/2 økologisk granatæble
50 g gedefeta eller alm feta
1 dl Acido, yoghurt naturel
1 håndfuld krydderurter, persille, timian, oregano med mere
Saften af 1/2 citron
25 g græskarkerner
Ekstra jomfruolivenolie
Balsamico eddike
Uraffineret salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skræl Hokkaidogræskarret, del det og fjerne kærnerne. Skær kødet i mindre stykker og bag dem i ovnen ved 180 grader i cirka 20-25 minutter, til de er gennembagte, men stadig har bid. Lad stykkerne køle af, og vend dem derefter i ekstra jomfruolivenolie, lidt hakkede krydderurter, salt og peber. Imens græskarstykkerne bager, så kan du udstene granatæblerne (vælg de økologiske, da de konventionelle indeholder mange uønskede sprøjterester), og skylle og hakke grønkålen fint. Det skal hakkes ligeså fint som persille. Lav en dressing af ekstra jomfruolivenolie, Balsamico eddike, citronsaft, salt og friskkværnet peber og vend grønkålen deri. Lad det trække i cirka 15 minutter. Rist græskarkernerne forsigtigt på en pande med lidt jomfruolivenolie, pas på at varmen ikke bliver for høj, og blend derefter gedefeta med krydderurter, friskkværnet peber og en lille smule Acido yoghurt naturel til en cremet dressing. Anret grønkålen i bunden, derefter blandes græskarstykkerne i, der toppes med fetadressing, græskarkerner og granatæblekerner, og Hokkaido græskarsalat er klar til servering.

Du kan finde opskriften på krydret, bagt Hokkaido HER
Du kan finde opskriften på Hokkaidosuppe HER
Du kan finde opskriften på Hokkaidomuffins HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Hokkaido græskarsalat? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.