Ristede kammuslinger med mandler

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Salater Ristede kammuslinger med mandler er en delikat, sund og enkel forret

     2
Ristede kammuslinger med mandler

Ristede kammuslinger med mandler smager delikat og kan anvendes som en forret eller til frokost. Opskriften på ristede kammuslinger med mandler tilfører kammuslingerne en spændende smag af citrus, sennep og mandler. Denne skønne opskrift er fra Jesper C. Winters bog “Fisken”.

Ingredienser 4 personer

25-30 mandler
Revet skal af en økologisk citron
100 g brunet, gammeldags kærnet smør
1 spsk grov sennep
8 kammuslinger
lidt olie (AHO: ekstra jomfru olivenolie eller jomfru kokosolie)
1 spsk koldt smør, gammeldags kærnet
1 bakke karse

Fremgangsmåde:

Hak mandlerne groft og riv skallen af citronen. Kom det brunede smør op i en gryde sammen med citronskal og mandler og sennep. Varm det forsigtigt op til mandlerne har taget lidt farve. Rist kammuslingerne på en varm pande i lidt jomfrukokosolie eller olivenolie i cirka 2 minutter. Kom det kolde smør på panden og lad det brune sammen med muslingerne i yderligere 5-6 minutter. Ryst jævnligt panden, så du vender muslingerne rundt. Anret muslingerne på en bund af karse og hæld de hakkede mandler over med citronskal, smør og sennepssaucen henover og server omgående.

Var du tilfreds med denne opskrift på kammuslinger med mandler? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.