Opskrift på Salat med Røde Ris

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Salater Opskrift på Salat med Røde Ris

     3
Opskrift paa salat med roede ris

Denne opskrift på salat med røde ris smager fremragende og kan let anvendes som tilbehør til vegetariske som til kødretter. Derudover er de nemme at lave og er opskrift er gluten- og mælkefri. Røde ris er gode for kroppen og så smager de super godt.

Denne opskrift på salat med røde ris smager fremragende og kan let anvendes som tilbehør til vegetariske som til kødretter. Røde ris er sunde at anvende, for de har en befordrende og god indvirkning på kolesterolniveauerne i kroppen. Og så smager de godt. Denne opskrift er gluten- og mælkefri.

Ingredienser til 4 prs:

3 dl blandede røde og vilde ris
Vand
2-3 gulerødder
100 g let hakkede valnødder
100 g lyse rosiner
50 g tørrede tranebær
50 g friske tranebær (kan udelades)

Dressing:

Saften af 1 citron
½ dl ekstra jomfruolivenolie
1 knivspids nellikker samt lidt friskmortet kardemomme
Flagesalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Risene koges efter anvisningen, de skal koges hver for sig, da kogetidenr forskellig. Gulerødderne rives, og alt blandes. Dressingen hældes over, og salaten må gerne trække lidt inden servering. Anvend gerne økologiske ingredienser, så undgår du unødig kemi.

Til min sunde salat med røde ris kan jeg varmt anbefale min forrygende Grønne Frikadeller eller mine lækre Svampe Frikadeller 

Var du glad for denne opskrift? Så må du meget gerne klikke “synes godt om” herunder. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nyt om mad og sundhed samt spændende opskrifter hver måned.