Urtecreme med hvidløg – opskrift på sund dressing

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Salater Urtecreme med hvidløg – opskrift på sund dressing

     7
urtecreme med hvidloeg

Denne opskrift på sund dressing er en lækker og cremet urtecreme med hvidløg, der bare er susende god som topping på en kartoffelmad eller som dressing til aftensmaden. Kombinationen af hørfrøolie og surmælksprodukter er ideel for dine celler.

Denne urtecreme med hvidløg er en opskrift på en super sund dressing, der er god altid at have i køleskabet og anvende som tilbehør til nye kartofler, topping på ægge-tomatmaden eller som tilbehør til grøntsager, pålæg, fisk eller andet. Den er susende let at lave og kan holde sig i køleskabet i en fire-fem dage. Opskriften stammer fra Nyborggaard og indeholder hørfrøolie. Kombinationen af de gode fedtsyrer fra olien og proteinet fra mælkeprodukterne er lige netop det, vores celler har brug for.

Ingredienser til en portion
100 g skyr
6 spsk. Nyborggaard hørfrøolie
200 g hytteost
½ spsk. citronsaft
2 fed presset hvidløg
Presset frisk ingefær, svarende til halvdelen af hvidløget
Hakket persille og purløg
Urtesalt

Fremgangsmåde
Skyr og hørfrøolie røres sammen. Hvidløg og den friske ingefær presses gennem hvidløgspresseren og blandes sammen med de øvrige ingredienser i skyrblandingen. Smag til med urtesalt. Opbevares i køleskab i beholder med tætsluttende låg i 4-5 dage.

Her kan du finde opskriften på den cremede gulerodsdresssing
Her kan du finde opskriften på den skønneste jordbærdressing
Her kan du læse mere om hørfrøolie og Nyborggaard
Her kan du læse mere om sundt fedt

Var du tilfreds med denne opskrift på urtecreme med hvidløg? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.