Sund konfekt – fyldte dadler

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Snacks og Mellemmåltider Sund konfekt – fyldte dadler

     3

Det kan godt betale sig selv at lave julens konfekt af gode, økologiske råvarer. Du kan let tilberede sund konfekt i form af fyldte dadler. De smager fantastisk, særligt hvis du anvender de store, økologiske Medjoul dadler, og du sikrer dig samtidig sund konfekt uden en masse sukker, farvestoffer og anden kemi. Det behøver ikke tage lang tid, dette forslag til sund konfekt – fyldte dadler er let at lave og kan opbevares i en kagedåse i køleskab.

Ingredienser:

Medjoul dadler eller kongedadler, gerne økologiske
Mandler
God, mørk chokolade 70%
Tørrede hindbær, kokos eller tørrede morgenfrueblade til pynt

Fremgangsmåde:

De store økologiske Medjoul kongedadler er et helt stykke konfekt i sig selv, og de smager helt forrygende. Fjern stenene fra dadlerne. Fyld en eller to økologiske mandler indeni. Du kan også fylde en god marcipan i istedet. Smelt lidt god chokolade over et vandbad og dyp spidsen af dadlen deri. lad den tørre på et stykke bagepapir. Pynt med frysetørrede hinbær, kokos eller tørrede morgenfrueblade. Kan opbevares på køl i en uge.

Var du tilfreds med denne opskrift? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtage nyt om mad og sundhed samt spændendeopskrifter hver måned.