Vandmelon kanapeer

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Snacks og Mellemmåltider Vandmelon kanapeer. Disse lette og velsmagende vandmelon kanapeer er et hit til en sommer komsammen eller bare til en lille hyggestund

     6
Vandmelon kanapeer

Vandmelon kanapeer. Disse lette og velsmagende vandmelon kanapeer er et hit til en sommer komsammen eller bare til en lille hyggestund og et sundt alternativ til chips og grissini. Vandmelon kanapeerne smager virkelig godt og kombinationen af smagsvariationer er delikat. Istedet for gedefeta kan du også anvende en god Brieost, hvis du foretrækker den smag fremfor den mere salte gedefeta. Du kan se på den lille video herunder, hvor lette vandmelon kanapeerne er at tilberede. Filmen varer et minut, og tilberedningen af vandmelon kanapeer kan klares på få minutter.

Du kan også variere vandmelon kanapeer i en uendelighed, og du kan sågar bare sætte de udstansede vandmelonstykker på en pind, så har børnene en sjov og sund snack ispind.

Ingredienser

1 vandmelon (vælg en økologisk)
Ruccola- eller vårsalat
Gedefeta
Ekstra jomfruolivenolie
1 tørret dadel
Hakkede krydderurter
Marinerede valnødder

Fremgangsmåde
Mariner valnødderne i lidt honning i cirka 15 min.
Skær en vandmelonen i 1 cm tykke skiver. Udstans små runde kanapestykker, vælg den størrelse, du ønsker.
Mos gedefeta med hakkede krydderurter, finthakket dadel og ekstra jomfruolivenolie.
Rengør salaten, dup den tør og placer den på vandmelonkanapeen. Læg fetablandingen ovenpå og top med en marineret valnød.
Vandmelon kanapeen er klar til servering.

På denne lille videofilm kan du se, hvor let det er at tilberede vandmelon kanapeer.

 

Vandmelon kanapeer. Lette, lækre og forfriskende sommersnacks eller hvis du får besøg af studenter eller gode venner. DEL gerne, for vandmelon kanapeerne kan laves på to minutter, og de smager forrygende. Du kan se videoen hvordan og finde opskriften her https://www.madforlivet.com/opskrifter/sunde-snacks-og-mellemmaaltider/vandmelon-kanapeer/

Opslået af Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) på 15. juni 2017

Var du tilfreds med denne opskrift på Vandmelon kanapeer? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.