Opskrift på blomkålssuppe med broccoli og squash

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde supper Opskrift på blomkålssuppe med squash. Denne blomkaalssuppe med squash er let og hurtig at tilberede, og den smager

     6
Blomkaalssuppe med squash og broccoli

Denne opskrift på blomkålssuppe med broccoli og squash smager fantastisk godt og er super let at lave.

Opskrift på blomkålssuppe med broccoli og squash. Denne blomkålssuppe med broccoli og squash er let og hurtig at tilberede, og den smager fantastisk godt. Du kan sagtens tilberede dobbeltportion, så du har til to dage, eller du kan fryse halvdelen ned, så du har hurtig mad til en travl dag.

Ingredienser til 2 personer

½ liter god grønsagsbouillon eller Bone broth
1 løg
½ blomkål
50 g kartofler
1 kvist timian
1 fed hvidløg
1 dl piskefløde eller mandelfløde
Saft af ½ citron
Ekstra jomfruolivenolie
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
1/2 squash
Broccolibuketter fra 1/2 brocolli
Forårsløg (kan udelades)

Fremgangsmåde

Hak løget og svits det kortvarigt i lidt ekstra jomfruolivenolie. Findel blomkålet, skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker og kog dem sammen med løg, timian, hvidløg og salt og peber i ½ liter økologisk grønsagsbouillon i 15 minutter. Blend suppen og juster konsistensen med lidt fløde samt saften af ½ citron. Skær squashen i mindre stykker og svits dem med broccolibuketterne i lidt olivenolie. Smag suppen til med krydderier og anret suppen med de svitsede squash og broccolibuketter samt fintsnittede forårsløg.

Du kan finde opskriften på verdens bedste tomatsuppe HER
Du kan finde opskriften på delikat grønsagssuppe med kryddercreme HER
Du kan finde opskriften på kartoffelsuppe med porrer HER
Du kan læse mere om, hvorfor er kål er så sundt HER

Var du tilfreds med denne opskrift på blomkålsuppe med squash? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.