Den bedste bordgrill – Everdure transportable grill

Forsiden Sund inspiration Den bedste bordgrill - Everdure transportable grill, er en lille praktisk grill, der er lige til at tage med. Jeg har proevet en del forskellige smaa og transportable grill af

     4
Den bedste bordgrill - Everdure transportable grill

Den bedste bordgrill – Everdure transportable grill, er en lille praktisk grill, der er lige til at tage med. Jeg har prøvet en del forskellige små og transportable grill af, for jeg nyder at kunne grille grønsager og andet til lette og velsmagende sommermiddage. Den grill, der i år har fulgt mig trofast på mine ture til Samsø, Vesterhavet og Skagen, det er Everdure transportable cube grill. Den har haft sin faste plads enten på terrassen eller bag i bilen, og det er den grill, af dem jeg har prøvet, som jeg har været ubetinget gladest for.

Det er kokken Heston Blumenthal, der står bag det gennemtænkte design på Everdure bordgrill, og jeg må sige, at den fungerer. Grillen vejer ikke meget, er smart i designet og top praktisk med en varmeresistent bundplade og håndtag, der gør, at du kan stille den på alle overflader og flytte rundt på den undervejs uden besvær. Den integrerede opbevaringsbakke gør det let at medbringe gode råvarer og servere, og den er fremstillet i bæredygtigt bambus, der passer så fint ind i designet.

Everdure transportable grill er smuk at se på, det er en kulgrill, den er cube formet, og den er udstyret med en porcelænsemaljeret grillrist, der gør den topnem at rengøre. Jeg giver Everdure bordgrill topkarakterer både for design og praktisk anvendelse, og jeg giver den dermed også mine varmeste anbefalinger.

På nedenstående film kan du se, hvordan jeg tilbereder en delikat og hyggelig sommermiddag i sommerhuset:

Sommer, sol og tid til skønne salater og grillmad. Prøv denne fantastiske salat med grillede jordbær og grønsager. DEL meget gerne, for du kan sagtens grille dine grønsager også, det giver masser af smag og fylde til salaten. Du kan finde hele opskriften her http://www.madforlivet.com/opskrifter/sunde-salater/salat-grillede-jordbaer/

Opslået af Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) på 6. juli 2017

 

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.