ByLykke Creme – Colostrum Råmælk

Forsiden Inspiration og Oplevelser ByLykke Creme – Colostrum Råmælk

     2
Bylykke Råmælk Creme

ByLykke producerer gode cremer og olier til vores hud. Colostrum cremen vakte særligt min interesse, fordi jeg på det tidspunkt havde noget genstridigt udslet på min ene arm. Cremen hjalp efter kun få dages påsmøring.

Råmælk er særdeles næringsrigt. Det siger sig selv, når afkommet skal kunne vokse og leve alene af det, så skal det være fyldt med krudt, næring og andre gode sager. Pia Lykke får råmælken – kaldet colostrum – fra New Zealand. Hun har arbejdet på at få et dansk økologisk colostrum produkt, men det har ikke været muligt at fremstille. Derfor nu den New Zealandske, der er frisktappet og af utrolig høj kvalitet. Den er så ren, at den kan spises. På New Zealand kælver køerne en gang om året, hvor der så produceres colostrum. Det bevirker et højere indhold af gavnlige næringsstoffer i forhold til den danske colostrum, der lider under det faktum, at køerne kælver hele året.

Colostrum har været anvendt i et forskningsprojekt på Aalborg Universitet i 2007 og ingrediensen blev i den forbindelse vurderet som havende antiinflammatorisk effekt. Mennesker med tør hud, eksem og med lidelsen Rosacea kan have særlig gavn af cremen, der også findes i en lotionudgave.

Du kan købe både creme og lotion på www.netspiren.dk.