Claus Dalby – Skøn inspiration fra et dejligt menneske

Forsiden Inspiration og Oplevelser Claus Dalby – Skøn inspiration fra et dejligt menneske

     2
claus dalby

Jeg er så heldig at have en god ven, der hedder Claus Dalby. Han er et af disse dejlige, inspirerende og vidende mennesker, som ikke er bange for at dele ud af sin viden. Det nyder jeg godt af. Claus er samtidig et skønhedselskende menneske, der benytter enhver given lejlighed til at pynte og hygge året rundt, og det er han i særklasse god til. For Claus handler det således ikke kun om at lave sund og velsmagende mad; den skal også serveres i smukke rammer. I kan nyde godt af Claus’ inspirerende borddækninger i Sund Jul, Madforlivets Jule E-bog 2013, som du kan downloade helt gratis HER.

Hjemme hos Claus begyndte juleforberedelserne tidligt i år, for han har sammen med DR1 produceret seks programmer med titlen Jul hos Claus Dalby. Her kan du få endnu mere inspiration til julepynt og hygge. Det er dejlige programmer, som du kan se eller gense på hans hjemmeside.

Jeg kan i det hele taget varmt anbefale Claus Dalbys hjemmeside, her er masser af inspiration at hente hele året rundt. Du kan nyde de mange smukke fotos og ideer. Adressen er www.clausdalby.dk