De Bedste Madmarkeder i London

Forsiden Inspiration og Oplevelser De Bedste Madmarkeder i London

     3

Jeg må tilstå, at jeg er begejstret for de skønne, økologiske markeder, som de har masser af i London. Der er de store og omfattende som Borough Market, Camden Lock Market og Berwick Street Market, men også masser af små og beskedne rundt omkring i lokalområderne. Næsten uanset hvor du bor i London, så er der let adgang til friske økologiske råvarer, og små markeder, hvor lokale farmere kommer rejsende til med deres økologiske produkter, fra Notting Hill Food Market til Maltby Street Market.

Et godt eksempel var Shepherd’s Bush marked hvor vi mødte Paul, der producerer de skønneste gede- og fåreoste fra egne geder og får. De smagte fantastisk godt. Vi mødte dedikerede tomatavlere, juicere, pølsemagere, bagere og små chutneyproducenter, der alle delte fællespassionen; god og økologisk mad. Og så fik vi tidligt om morgenen på et lille lokalt marked, serveret den absolut bedste flat white kop kaffe, som vi nogensinde har smagt.

Tænk om vi kunne få etableret sådan nogle markeder, fyldt med specialiteter og økologiske råvarer her i Danmark. Det ville i sandhed være en hyldest til det gode måltid.

PS. Hvis du kun har tid til ét marked i London, så er min personlige favorit helt klart Borough Market. Der er enormt mange mennesker, men det er klart et besøg værd. Markedet er åbent fredag og lørdag, og der er færrest mennesker om fredagen. Rigtig god fornøjelse.