Den bedste solcreme

Forsiden Sund inspiration Den bedste solcreme

     4

Den bedste solcreme. Jeg har i mange år ledt efter en ren og økologisk solcreme. Alga Maris er ubetinget den bedste solcreme, jeg har prøvet. Den er ny, økologisk, vegansk og til forskel fra andre økologiske solcremer er det effektive solfilter i Alga Maris udviklet som en kombination af mikroniserede mineraler og rød tang ekstrakt.

Alga Maris solcremerne fremstilles af Laboratoires de Biarritz, og ambitionen har været at fremstille helt rene, effektive og miljøbeskyttende produkter. 99,5% af solcremerne består således af naturlige, økologiske ingredienser, og de er helt uden stoffet Dibutyl Adipate, som er under mistanke for at skade havmiljøet og være hormonforstyrrende.

Solcremerne er velegnede til hele familien, er vand- og svedresistente, allergivenlige og understøtter hudens naturlige balance, og jeg kan varmt anbefale dem.

Det er også værd at være opmærksom på, at når vi normalt anvender solcreme og derefter bader, så kan hormonforstyrrende stoffer fra solcremerne gøre stor skade på koralrev, vandmiljø og dyreliv, også i danske farvande. Det er ikke kun havmiljøet, der potentielt skades af bl.a. Oxybenzone, Octinoxate, Dibutyl Adipate eller andre syntetiske konserveringsmidler fra solcremer, det kan vi mennesker også, da de er under mistanke for at være hormonforstyrrende og potentielt kan skade børn og fostres udvikling.

Indtil videre kan du kun købe Alga Maris HER
Du kan finde opskriften på en lækker, hjemmelavet Body-scrub HER

Var du tilfreds med denne artikel Den bedste solcreme? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.