Gratis Juleopskrifter på julemad

Forsiden Sund inspiration Gratis Juleopskrifter på julemad

     7

Gratis Juleopskrifter på julemad finder du i julebogen Jul med Anette og venner. Få den nye julebog helt gratis, den er fyldt med lækre opskrifter på julemad, og de er alle samlet i e-bogen Jul med Anette og venner.

Julebogen anno 2016 er fyldt med gratis juleopskrifter, og e-bogen Jul med Anette og venner er fyldt med 76 siders lækker julemad. Gode venner og kolleger har bidraget med deres allerbedste juleopskrifter. Du vil derfor kunne finde spændende og nytænkte opskrifter på alt lige fra delikat konfekt og kager til varme drikke, salater og postejer til julebordet i jule e-bogen Jul med Anette og venner. Julebogen kan downloades helt GRATIS via linket herunder.

Jul med Anette og venner emmer af glæden ved god og sund julemad, og du kan roligt glæde dig, for Lisbeth Tordendahl, Kirsten Skaarup, Sif Orellana, Anette Hoeg Nielsen, Susy Grundahl og undertegnede har udviklet og delt vores allerbedste juleopskrifter i e-bogen. Rigtig god fornøjelse og rigtig glædelig jul.

Du kan downloade de gratis juleopskrifter i julebogen Jul med Anette og venner HER

Var du tilfreds med dette indlæg? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.