Greenilicious

Forsiden Sund inspiration Greenilicious er en cafe, der emmer af ro. Her serveres laekker oekologisk mad og cafeen ligger som en hyggelig oase i hjørnet af Magasin i Aarhus

     3

Aarhus har fået ny cafe, og det er ikke en helt almindelig cafe. Navnet er Greenilicious, og på cafeen, der ligger i Magasin Aarhus’ stueetage, serverer de økologisk og super delicious mad, velsmagende smoothies og suveræn kaffe.

Cafe Greenilicious emmer af ro og ligger som en hyggelig oase i hjørnet af Magasin med vinduer ud mod åen. Her er plads til en hyggestund med en bid økologisk mad og en kop kaffe eller smoothie, men Greenilicious er også stedet, hvor du hurtigt og let kan hente sund take away til både morgenmaden, frokosten og aftensmåltidet.

Al maden i Greenilicious fremstilles i cafeens køkken og endda af de allerbedste økologiske råvarer. Det er en af mine abslutte favoritkokke, Steffen Juhl, der regerer i køkkenet, og det kommer der rigtig god mad ud af. Maden på Greenilicious smager bare fantastisk godt.

Steffen er en af de tre stiftere af Greenilicious. De to andre er min gode veninde og kollega Sif Orellana samt restauratør Jonas Langhoff fra Langhoff og Juul. De tre initiativrige cafeejere har ønsket at skabe et sted, hvor du kan købe sund og lækker fast food med hjem eller sætte dig og nyde lidt god mad på stedet. Stifterne af cafeen stiler også efter at opnå det økologiske guldmærke indenfor de næste par måneder.

Fastfood har fået en helt ny betydning efter åbningen af Greenilicious i Aarhus. Jeg har allerede været forbi en del gange og købt både frokost og aftensmad med mig. Mine favoritter er helt klart disse grønne wraps med masser af spinat og marineret oksekød. Jeg kan også anbefale Rock me salaten, ligesom supperne er suveræne.

Som I nok kan høre, er jeg top begejstret for det skønne nye sted, som Aarhus er blevet beriget med. Med økologi og god smag som omdrejningspunkt skal Greenilicious nok blive aarhusianernes foretrukne spise- eller take away sted.

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.