Huset for naturlig sundhed

Forsiden Sund inspiration Huset for naturlig sundhed. Fire kompetente ildsjaele har etableret Huset for naturlig sundhed i Frederiksgade i Aarhus. En komplementaer laegeklinik med speciale i blandt andet infertilitet, boern, angst, stress og stofskiftesygdomme

     2
Huset for naturlig sundhed

Huset for naturlig sundhed. Fire kompetente og skønne ildsjæle har etableret Huset for naturlig sundhed i Frederiksgade i Aarhus. En komplementær lægeklinik med speciale i blandt andet infertilitet, børn, angst, stress og stofskiftesygdomme.

To af initiativtagerne er læger og heilpraktikere, de to andre er sygeplejersker og desuden ernæringsterapeuter, kranio-sakralterapeuter og børnesundhedsvejledere. Sammen udgør de et fantastisk stærkt team, der tilbyder at se på det hele menneske, på sammenhænge og årsager igennem grundige undersøgelser, samtaler og behandlingsforslag.

Konsultationerne bestilles på hjemmesiden hos en af de fire behandlere, og det forventes, at du som klient udfylder et omfattende spørgeskema, der sammen med en grundig undersøgelse og samtale kan kortlægge eventuelle problemstillinger og årsager til symptomer. Klinikken er privat drevet, så et eller flere besøg sker via egenbetaling.

Jeg kan varmt anbefale de fire kvinder, Maria, Wenche, Luise og Magdalena, der står bag klinikken, de har både viden, indsigt og kompetence til at hjælpe dig eller dit barn.

Du kan læse mere om klinikken og bestille tid til konsultation HER
Du kan læse læge Maria Pinderup Langbak’s artikel om hormonforstyrrende stoffer HER
Du kan læse læge Claus Hanckes artikel om infertilitet HER 
Du kan læse mere om kviksølv i maden og infertilitet her
Du kan læse om D vitamin og infertilitet her
Du kan læse min artikel om Funktionel Medicin her

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.