Huset for naturlig sundhed

1 apr, 2019 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Huset for naturlig sundhed. Fire kompetente og skønne ildsjæle har etableret Huset for naturlig sundhed i Frederiksgade i Aarhus. En komplementær lægeklinik med speciale i blandt andet infertilitet, børn, angst, stress og stofskiftesygdomme.

To af initiativtagerne er læger og heilpraktikere, de to andre er sygeplejersker og desuden ernæringsterapeuter, kranio-sakralterapeuter og børnesundhedsvejledere. Sammen udgør de et fantastisk stærkt team, der tilbyder at se på det hele menneske, på sammenhænge og årsager igennem grundige undersøgelser, samtaler og behandlingsforslag.

Konsultationerne bestilles på hjemmesiden hos en af de fire behandlere, og det forventes, at du som klient udfylder et omfattende spørgeskema, der sammen med en grundig undersøgelse og samtale kan kortlægge eventuelle problemstillinger og årsager til symptomer. Klinikken er privat drevet, så et eller flere besøg sker via egenbetaling.

Jeg kan varmt anbefale de fire kvinder, Maria, Wenche, Luise og Magdalena, der står bag klinikken, de har både viden, indsigt og kompetence til at hjælpe dig eller dit barn.

Du kan læse mere om klinikken og bestille tid til konsultation HER
Du kan læse læge Maria Pinderup Langbak’s artikel om hormonforstyrrende stoffer HER
Du kan læse læge Claus Hanckes artikel om infertilitet HER 
Du kan læse mere om kviksølv i maden og infertilitet her
Du kan læse om D vitamin og infertilitet her
Du kan læse min artikel om Funktionel Medicin her

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Salatbåde med hønsesalat

Salatbåde med hønsesalat

Skøn og enkel snack, der kan serveres som forret eller til en drink eller mocktail. Ingredienser til 4 stk. 4 hjertesalatblade 8 spsk. hønsesalat, enten købt fra Aarstiderne eller hjemmelavet, se fx link herunder Her finder du opskriften på hønsesalat Krydderurter og...

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!