Inspiration til spændende madpakker

Forsiden Inspiration og Oplevelser Inspiration til spændende madpakker

     2

Går du også op i sunde madpakker, og har du brug for frisk inspiration, så er denne bog lige noget for dig. “Kram i madkassen” er en fantastisk samling af Sif Orellanas største madpakke-hits fra hendes forfatterskab, krydret med et læs helt nye. Bogen byder på hele 72 sunde, velsmagende og mættende madpakkeindslag.

I denne særlige “Award-udgave”* finder du et nyt bonuskapitel på 32 sider med 12 helt nye hits under overskriften “Børnenes egne favoritter”. Alle opskrifterne er udviklet, afprøvet og gennemtestede i Sifs eget køkken. Hendes sønner og deres kammerater har fungeret som kvalitetsbevidste smagsdommere.

Sif Orellana er en af Danmarks mest afholdte og betroede familiekogebogsforfattere. I “Kram i madkassen” tilbyder hun en bred vifte af idéer og indslag til madpakken, dit barn vil elske – fra lækkert madbrød med fyld, til sunde snacks, farvestrålende salater, forvandlingsdeje og små søde overraskelser. Alt er præsenteret i et univers fuld af stemningsfulde og skønne fotografier.

“Kram i madkassen” er for nylig kåret til “Danmarks bedste” og nomineret til titlen som “Verdens bedste” af verdens største internationale kogebogskomité Gourmand World Cookbook Awards. Derfor denne særlige award-udgave med ekstra opskrifter.

Du kan købe Kram i Madkassen – NY AWARD udgave HER