Langhoff og Juul, et besøg værd

Forsiden Sund inspiration Langhoff og Juul er et besøg værd. Det er ikke bare en almindelig cafe i hjertet af Aarhus. Langhoff og Juul er en charmerende, oekologisk cafe om dagen og en fantastisk hyggelig restaurant med spaendende og indbydende oekologisk mad og skoenne vine om aftenen.

     2

Langhoff og Juul er et besøg værd. Det er ikke bare en almindelig cafe i hjertet af Aarhus. Langhoff og Juul er en charmerende, økologisk cafe om dagen og en fantastisk hyggelig restaurant med spændende og indbydende økologisk mad og skønne vine om aftenen.

Du mærker det, når du træder indenfor døren i Guldsmedgade 30 i Aarhus. Stemningen er særlig, velkomsten hjertelig, og maden er et helt kapitel for sig. De kan lave mad på Langhoff og Juul, så englene synger. Det er økologisk, når det er allerbedst, og kokken(e) burde have en medalje, så godt er det.

Som du fornemmer, så er jeg begejstret for Jonas Langhoff’s perle af et leve- og spisested midt i Aarhus, fyldt med charmerende interiør, der gør, at du føler dig hjemme. Jeg kommer helt sikkert igen, for Langhoff og Juul er et besøg værd. Jeg har også valgt at medtage en af Langhoff og Juuls vegetariske retter i min bog MAD – kunsten at spise godt og leve sundt.

Selleriboef

Jeg giver dette skønne og særlige sted mine varmeste anbefalinger.
Du kan læse mere om Langhoff og Juul her

Var du tilfreds med denne artikel om Langhoff og Juul, et besøg værd? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.