Ludvigslyst – fantastisk god og økologisk mad

Forsiden Inspiration og Oplevelser Ludvigslyst – fantastisk god og økologisk mad

     3

Kira Provst Hansen er kvinden bag genåbningen af det historiske traktørsted Ludvigslyst i Sejs ved Silkeborg. Hun er tidligere kok på restaurant L’estragon i Aarhus men har nu fået foden under eget bord. Og det er virkelig en stor fornøjelse at lægge vejen forbi Ludvigslyst, for ikke alene er omgivelserne smukke, stedet hyggeligt og maden sublim, men råvarerne er også af allerhøjeste økologiske kvalitet og betjeningen såvel vidende som venlig.

Du kan spise lette og lækre frokostretter samt aftensmad i restauranten, der også har gourmetmenuer med udsøgte vine, økologisk øl eller sodavand til. Du kan køre, cykle eller sejle til Ludvigslyst, der ligger i den smukkeste natur med egen bådebro, hvor også Hjejlen lægger til.

Selvom der er plads til 60 spisende gæster i restauranten og samme antal i de tilstødende selskabslokaler, så kan det betale sig at bestille bord, for Ludvigslyst er blevet et populært udflugtsmål og et yndet sted for fødselsdage, sammenkomster og fester. Det kan jeg godt forstå, for jeg har selv været heldig at være inviteret såvel til frokost som til fest på Ludvigslyst. Det var begge gange en udsøgt fornøjelse og en madoplevelse af de helt store.

 Du kan læse mere HER