Nyt Risproteinpulver – Rice Protein

Forsiden Inspiration og Oplevelser Nyt Risproteinpulver - Rice Protein. Et nyt laekkert, hoejkvalitetsproteinpulver har set dagens lys. Det er

     6
Nyt Risproteinpulver - Rice Protein

Nyt Risproteinpulver – Rice Protein. Et nyt lækkert, højkvalitetsproteinpulver har set dagens lys. Det er Søren Wolff, der står bag udviklingen af Plantforce, et fuldtnærende proteintilskud, baseret på brune ris. Produktet smager godt, og er anvendeligt for de mange, der ønsker at øge proteinindtaget i morgensmoothien eller efter træning.

Det er efter min mening bedst at undgå proteinpulvere, der er baseret på sojaprotein. Soja kan virke hormonforstyrrende og allergifremmende, og vi kender ikke de fulde effekter af indtag af GMO soja.

Derfor kan jeg varmt anbefale Plantforce, der er lavet af gode råvarer. Det er fremstillet nænsomt og er allergivenligt og letanvendeligt. Plantforce fåes i forskellige smagsvarianter.

Du kan læse mere om Plantforce risproteinpulver og købe dem på www.rawfood.dk

Var du tilfreds med denne omtale af Nyt Risproteinpulver – Rice Protein? Så må du gerne klikke “kan godt lide” under opskriften. Tilmeld dig også mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.