Ruths Hotel kan anbefales

Forsiden Sund inspiration Ruths hotel kan anbefales og er efter min mening et af danmarks bedste og hyggeligste hoteller

     4

Et af Danmarks hyggeligste og bedste hoteller er efter min mening Ruths Hotel i Skagen. Det er en blanding af oprindelig badehotelstemning, hygge, komfort, stil og god mad. Alt det, der kan gøre en ferie uforglemmelig. Ruths Hotel kan anbefales varmt, hvadenten det er et weekendophold, en frokost eller en middag i hotellets hyggelige Brasserie.

Særligt maden inspirerer mig. Ruths Hotel har nemlig en helt fantastisk dygtig køkkenchef, Dennis Juhl. Dennis tryller med maden, fermenterer, henkoger, marinerer og sylter, så hver eneste ret, der serveres på Ruths Hotel, udgør en optimal, delikat og velafbalanceret himmerigs mundfuld. Da jeg besøgte Ruths Hotel og Dennis i februar måned, var restauranten under renovering, efterårets høst gemt på glas, nye retter var under udarbejdelse, og der blev eksperimenteret med sorte hvidløg i køkkenet, lige noget der passede mig, som netop havde skrevet en artikel om de sorte og supersunde hvidløg. Det var en fornøjelse at opleve, hvordan der konstant blev arbejdet hårdt i køkkenet på Ruths Hotel for at udvikle nye retter og nye smagsvarianter til forkælelse af gæsternes smagsløg.

For mig er det en gave, at der findes sådanne hyggelige gastronomiske perler i Danmark, og Ruths Hotel og Dennis Juhl står så afgjort højt på listen over mine favoritsteder, hvor jeg slapper af, hygger mig og lader mig inspirere af god og spændende mad og godt selskab. Dennis har givet mig lov til at dele en af mine absolutte favoritter på det nye menukort, nemlig Dennis Juhls krabbesalat.

Krabbesalat

Opskriften på Dennis Juhls krabbesalat kommer HER
H
er kan du finde opskriften på Dennis Juhls Skagenfisk
D
u kan læse mere om Ruths Hotel HER

Var du tilfreds med denne omtale? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.