Slik uden e-numre

Forsiden Inspiration og Oplevelser Slik uden e-numre

     4

Slik uden e-numre. Du kan nu købe slik til børn og børnebørn, der er økologisk og af høj kvalitet. Det er slik, der er farvet med naturens frugt- og grønsagsfarver og sødet med økologisk rørsukker. Det er slik, der er produceret med omhu og omtanke, som du med god samvittighed kan fylde i den ugentlige slikskål, i påskeægget eller julekræmmerhuset.

Det er en god ide at undgå slik, der er fyldt med kunstige farvestoffer og konserveringsmidler. Der har været adskillige sager om at Bland-selv slik kan være af ringe kvalitet og ovenikøbet for gammelt.

Slik skal nydes i små portioner, men har i tradition for en ugentlig slikdag, så sørg for noget af god kvalitet, som ikke belaster kroppen eller forstyrrer den indre biokemi. Der findes heldigvis en del økologisk slik af høj kvalitet på markedet. Disse slikdåser er udviklet af Solhjulet, de er netop kommet på markedet, og de smager godt og er helt uden e-numre. Økologisk slik kan købes i helsekostforretninger over hele landet.

Du kan læse mere om hvordan kemikalier i slik er farligt for børns hjerner HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.