Smør eller Margarine – Ny ebog!

Forsiden Inspiration og Oplevelser Smør eller Margarine – Ny ebog!

     1

Smør eller Margarine er en lille guide til større fedtbevidsthed. Denne lille guide indeholder en e-bog samt en halv times tv-udsendelse, hvor jeg fortæller, hvordan du let og uden stort besvær kan udskifte Dellefedt med Cellefedt i din hverdag og dermed opnå større sundhed.

Det er afgørende for indre sundhed og balancer, at vi lærer at navigere i junglen af fedtstoffer og kan skelne imellem skadeligt dellefedt og sundhedsfremmende cellefedt. I bogen får du redskaber og viden, som du kan bruge hver eneste dag. Du kan hente inspiration til at få de allerbedste fedtstoffer ind i dit liv hver eneste dag.

Smør eller Margarine kan ses som et fint supplement KOLESTEROLKOGEBOGEN, men kan også læses uafhængigt heraf, og er for alle, der ønsker at kunne skelne imellem gode og dårlige fedtstoffer i hverdagen. Den lille e-bog er top aktuel, for eneste dag skal der træffes afgørende valg i forhold til, hvilke fedtstoffer, der skal anvendes i maden.

Du kan læse om Sundt Fedt her
Du kan købe Kolesterolkogebogen HER
Du kan downloade e-bogen Smør eller Margarine – din guide til fedtbevidsthed via dette link.

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.