Sund Sommer!

Forsiden Inspiration og Oplevelser Sund Sommer!

 
sund sommer

Sommeren står for døren, og sol, ferie og afslapning er en cocktail, der appelerer til de fleste. Det er som regel en dejlig tid og en god anledning til at forkæle krop og sjæl med ro, sol og sunde friskpressede juicer og safter. Det kan samtidig have en let udrensende effekt, så du stille og roligt hjælper din krop til større balance og sundhed henover sommeren. Her er mine bedste råd til en sund sommer:

1. Drik masser af vand, friskpressede grønsagssafter og skønne smoothies med nymodne bær. 

2. Nyd sæsonens lækre salater, ærter, spæde gulerødder, asparges og bønner, der alle er super sunde grønsager. Spis mindst 500 g vitaliserende og økologisk grønt hver dag, på den måde får du helt naturligt masser af af sunde næringsstoffer og fibre.

3. Få dig rørt i mindst 30 minutter hver dag. Vælg det du allerbedst kan lide, og om det er en travetur, en cykeltur eller en svømmetur er underordnet, bare det gør dig glad og giver dig sol på næsen. 

4. Prøv også at undgå sukker – såvel fast som flydende – og øv dig i at søde maden med frugt, bær og tørret frugt istedet. Husk at også hvidt, raffineret hvedemel virker som sukker i kroppen. Du kan læse mere om betydningen af et stabilt blodsukker HER

5. Ønsker du ekstra vitaliserende og udrensende effekt, kan du prøve med daglige hvedegræsshots blandet med citron og god olie f.eks. Udo’s Choice eller hampefrøolie, eller du kan supplere den daglige vitaminpille med en dosis olivenbladsekstrakt. Husk at ønsker du en let udrensende effekt, så er det en god ide samtidig at lade være med at drikke alkohol, kaffe, sort te og ryge tobak. Det er nemlig nødvendigt ikke at belaste kroppen yderligere, hvis du gerne vil opnå effekt. 

Rigtig god sommer!