Varna – byens bedste brunch

Forsiden Inspiration og Oplevelser Varna – byens bedste brunch

     3

Søndag stod den på brunch. Vi skulle fejre fødselsdag i familien, og vejret var strålende, så vi gik gennem skoven og langs vandet ud til Varna. Det var en ganske fantastisk god oplevelse. Det smukke Varna palæ bød os velkommen, venligt og service-minded personale viste os på plads ved et bord, hvor udsigten var fabelagtig, og brunchen var ganske enkelt enestående. Der var så mange delikatesser og små lækre retter, at maven så afgjort blev mæt lang tid førend øjnene. Æggeretter, fisk, pølser, oste og en lang række salater og tapenader. Det hele smagte, og blev fortæret med stor fornøjelse og godt brød til. Da en person ved vores bord gjorde opmærksom på, at han ikke tåler gluten, så blev der serveret en lille kurv med glutenfrit brød.

Dejligt at vi i Aarhus har så smukt et sted, hvor man kan spise så god mad og blive serviceret så godt som på Varna. Jeg vil ikke tøve med at kalde deres søndagsbrunch for byens absolut bedste.

P.S. God ide at booke bord i rigtig god tid, for andre har også fået øjnene op for den suveræne brunch. P.S. P.S. Varna serverer også a la carte visse aftener, også her er det nødvendigt med bordreservation, ligesom de har en service med mad ud af huset. Læs mere HER