ZAO – økologisk og vegansk make-up

Forsiden Sund inspiration ZAO - oekologisk og vegansk make-up, baade godt og billigt. Laes mere her...

     5
ZAO - oekologisk og vegansk make-up

ZAO – økologisk og vegansk make-up. I min søgen efter gode, rene og økologiske make-up produkter af højeste kvalitet, fandt jeg Zao. Og jeg er virkelig begejstret. Produkterne er rene, certificeret økologiske, bæredygtige, veganske og virkelig gode. Og så er de heller ikke voldsomt dyre.

Råvarerne, der anvendes i Zao produkterne stammer fra økologiske ingredienser, og firmaet bag produkterne udvælger hver eneste ingrediens nøje. Et ultimativt krav er, at de er dyrket økologisk og er fri for alle former for rester fra kunstgødning og pesticider.

Bæredygtigheden er tænkt ind i alle aspekter af produkterne, såvel indhold som emballage, og derfor kommer produkterne i genopfyldelige bambus emballager, hvilket er godt både for miljø og pengepung. Intet plastaffald, mindre energiforbrug og virkelig meget kvalitet for pengene.

Du kan læse mere om ZAO HER
Du kan læse mere om kemi i cremer og make-up HER
Du kan læse om skønhedspleje uden kemi HER

Var du tilfreds med denne artikel om ZAO – økologisk og vegansk make-up? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.