Økologisk fiskeolie

Forsiden Viden og Forskning Økologisk fiskeolie

     4

Efter min mening er det bedst at vælge en økologisk fiskeolie, når du skal købe fiskeolie. Økologisk fiskeolie er ren, stabil og særdeles rig på omega 3. Den første økologiske fiskeolie i Danmark blev kaldt Dansk Ørred. Dansk Ørred er nu introduceret i en ny og forbedret udgave og har også fået nyt navn. Den hedder nu Ecolomega. Ecolomega er en økologisk fiskeolie, fremstillet af danske, økologiske ørreder.

Ecolomega er uden sammenligning den reneste og mest stabile fiskeolie, jeg nogensinde har set. Den fremstilles af fraskæret fra danske, økologiske ørreder, der netop på grund af deres renhed og høje omega 3 indhold kan danne grundlag for en ren, god og omega 3 rig fiskeolie. Ørredfraskæret koldpresses i iltfrit miljø og hældes på hhv kapsler og flasker. Det betyder, at vi udover den reneste og mest stabile fiskeolie også har at gøre med den eneste uraffinerede fiskeolie i Danmark. Ecolomega får derfor mine varmeste anbefalinger.

Ecolomega kan fra 1. april købes i helsekostforretninger over hele landet samt HER
Du kan læse mere om fiskeoliers stabilitet og renhed HER
Du kan læse mere om harske fiskeolier HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.